HTC’s Dot View Case krijgt thema’s: zo maak je jouw One M8 nog persoonlijker

Redactie
15 juli 2014, 17:10
2 min leestijd
HTC’s Dot View Case krijgt thema’s: zo maak je jouw One M8 nog persoonlijker
dot view case

HTC heeft een update uitgebracht voor zijn Dot View Case, het populaire accessoire voor de HTC One M8, waardoor je voortaan gebruik kunt maken van thema’s om je toestel zo nog persoonlijker te maken. De Dot View Case toont nog steeds dezelfde informatie, maar dan in een thema die bij jou past.

“Met 18 thema`s en de optie om een foto uit je galerie toe te voegen, creëer je een eigen Dot View wallpaper die past bij jouw persoonlijkheid en stijl. Hiermee krijgt de HTC Dot View case een nog aantrekkelijkere uitstraling”, aldus HTC Nederland.

Lees verder na de advertentie.

Dot View Case

Met het accessoire kun je in één oogopslag het weer, de tijd en notificaties van e-mails en oproepen zien. Verder krijgt de Dot View Case enkele nieuwe features, zoals de mogelijkheid om met een swipe naar boven de redial-functie te activeren en jouw laatste telefoongesprekken in te zien en, als je dat wilt, degene te bellen.

Verder kun je van door links naar rechts te swipen door e-mails, berichten, voicemails en oproepen navigeren. De update voor de cover komt via de officiële Dot View Case-app.

Download

De HTC Dot View-app is gratis in Google Play te downloaden voor de HTC One M8.

Download HTC Dot View in Google Play (gratis)

HTC One M8 kopen?

Een HTC One M8 kopen is al mogelijk sinds april 2014. Hieronder hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

HTC One M8

HTC One M8 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen HTC One M8 prijzen. Bekijk alle HTC smartphones.

Alle HTC smartphones met prijzen

HTC One M8 videoreview

In de HTC One M8 videoreview bekijken we hoe het topmodel van HTC scoort ten opzichte van de concurrentie. Check de video hieronder en bekijk ook de Dot View Case!

Lees ook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M8
HTC One M8

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu