DoubleTwist komt binnenkort met nieuwe mogelijkheden

Redactie
1 september 2010, 10:12
1 min leestijd
DoubleTwist komt binnenkort met nieuwe mogelijkheden
doubletwist

De applicatie DoubleTwist is een soort iTunes voor Android-telefoons. Met dit programma kun je jouw afspeellijsten en muzieknummers op je computer synchroniseren met een Android-telefoon. De ontwikkelaar van DoubleTwist heeft een heleboel vernieuwingen in petto. Zo wordt de MP3-winkel van Amazon eind dit jaar geïntegreerd in het mediaprogramma. Daarnaast is het in de nabije toekomst mogelijk om applicaties te installeren via DoubleTwist. Op dit moment kunnen applicaties alleen op je Android-telefoon geïnstalleerd worden.

Deze verbeteringen zitten in een nieuwe versie van de desktopapplicatie. Deze nieuwe versie zorgt er ook voor dat het synchroniseren sneller gebeurt. In de wandelgangen wordt er gepraat over een DoubleTwist applicatie voor Android , waarmee je naar radiostations kunt luisteren en waarmee het mogelijk is om via Wi-Fi te synchroniseren.

Lees verder na de advertentie.

DoubleTwist is al eens getest op Android Planet. De auteur is erg tevreden over het uiterlijk van DoubleTwist, maar het lijkt allemaal wel erg veel op iTunes. Aan de andere kant: is dat erg? Voor een extern programma werkt het naar behoren en beter dan andere alternatieven. Probeer het zelf en download DoubleTwist gratis.

doubletwist treintijden

Via: Talk Android

Categorie: Apps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's