DoubleTwist voor Windows kan Android Market doorzoeken

Redactie
2 juni 2010, 17:07
1 min leestijd
DoubleTwist voor Windows kan Android Market doorzoeken
doubletwist windows

Afgelopen maart kon je lezen over de nieuwe Mac-versie van DoubleTwist, waarmee je de Android Market via een mooie interface op de desktop kunt doorzoeken. Nu is er ook een update voor de Windows-versie van DoubleTwist, die eveneens toegang geeft tot de Android Market. Windows-versie 2.7.0.3867 bevat een vernieuwde back-end, ter voorbereiding op de Android-muzieksoftware die ze binnenkort gaan uitbrengen. Ook is er ondersteuning voor de Sony Ericsson Xperia X10.

Er zijn ook diverse bugfixes uitgevoerd. Maar de grootste verbetering is dat je toegang krijgt tot een grafisch veel beter uitziende Android Market. Natuurlijk doen Cyrket.com en Androlib.com al hun best om de Android Market makkelijker doorzoekbaar te maken, maar met DoubleTwist heb je alles bij elkaar: een app waarmee je je muziek en video’s kunt beheren en waarmee je je ook kunt abonneren op podcasts.

Lees verder na de advertentie.

Kleine kanttekening voor wie de app DoubleTwist nog niet kent: je kunt niet op de desktop de apps downloaden en dan automatisch op je Android-toestel laten installeren. Voor het downloaden van apps zijn QR-codes nog steeds de makkelijkste manier: scan ze met de applicatie Barcode en je krijgt meteen een rechtstreekse link naar de betreffende applicatie op je scherm.

Downloaden (Windows): DoubleTwist

Categorie: Apps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's