Video: Doutzen Kroes gaat los met de Galaxy Alpha

Galaxy Alpha Doutzen KroesDe Galaxy Alpha is een van de nieuwe smartphones van Samsung, die is voorzien van midrange specs en een high-end prijskaartje. Om de Alpha extra onder de aandacht te brengen, zet de Zuid-Koreaanse fabrikant een aantal bekende gezichten in. Onder andere onze eigen Doutzen Kroes is te zien in de reclamecampagne van Samsung. Het topmodel laat zien dat je goed kunt feesten met de smartphone, hoewel het natuurlijk opletten geblazen is met wijn en bier. De Alpha is immers niet vochtbestendig.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk Doutzen en de Galaxy Alpha

http://youtu.be/6qlSc-L7YUs

Galaxy Alpha bestellen

Galaxy Alpha reserverenDe Galaxy Alpha is het best te omschrijven als een kleinere en dunnere versie van de Galaxy S5, die weliswaar niet stof- en waterbestendig is, maar wel voorzien van een metalen frame. Het scherm van de Galaxy Alpha meet 4,7 inch en beschikt over een HD-resolutie van 1280 bij 720 pixels. Verder is het toestel voorzien van een octacore-processor (1,8GHz quadcore-processor en 1,3GHz quadcore-processor), 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte. Het is niet mogelijk om de opslagruimte met een microSD-kaart uit te breiden. Foto`s worden geschoten met de 12 megapixel-camera en 2,1 megapixel-frontcamera.

Sinds vorige maand is de Galaxy Alpha verkrijgbaar in ons land. Via onderstaande aanbieders kun je het toestel bestellen in de kleuren Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver en Scuba Blue.

Het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.