De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Download: Android 4.4 Kitkat wallpaper

Redactie
14 oktober 2013, 18:17
1 min leestijd
Download: Android 4.4 Kitkat wallpaper
Android 4.4 Kitkat wallpaper

Een lid van technologieforum XDA Developers heeft een Google Experience Pack gemaakt, op basis van gelekte screenshots en informatie en de mogelijke stock Android-app. In deze pack zitten onder andere iconen, maar ook een hele gave onofficiële wallpaper die gelijk is aan de aankomende versie van Android.

De wallpaper is gebaseerd op screenshots die naast een nieuwe achtergrond ook enkele andere veranderingen laten zien. Zo is in Android 4.4 de onderste balk met de softwarematige knoppen niet meer zwart en wordt ook de notificatie aan de bovenkant voortaan van de kleuren van de wallpaper voorzien. Hierdoor lijkt het scherm uiteindelijk groter.

Lees verder na de advertentie.

Download de Android 4.4 Kitkat wallpaper

De wallpaper, die hier (rechter muisknop -> opslaan als) te downloaden is, lijkt grotendeels op de retro-wallaper van de Nexus 7. De nieuwe wallpaper heeft meer rustige kleuren, met een focus op blauw, oranje, roze en donkergeel. De afbeelding is in te stellen door lang op het homescreen te drukken en de wallpaper, nadat je deze hebt gedownload, te selecteren.

Ook is er een gave bewegende Android 4.4-wallpaper ter ere van Kitkat uitgebracht.

Lees meer over Android 4.4 in ons uitgebreide Android-versies dossier.

via: XDA Developers

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu