Download: probeer nu al de Android L wallpapers en ringtones

Gijs Ettes
27 juni 2014, 11:27
1 min leestijd
Download: probeer nu al de Android L wallpapers en ringtones
Android L wallpaper logo

Bezitters van een Nexus 5 en Nexus 7 (2013) kunnen al sinds gisteravond aan de slag met Android L, de nieuwste versie van Googles besturingssysteem die tijdens de I/O werd onthuld. Naar verwachting zal de officiële release van de nieuwe Android-versie pas in de herfst plaatsvinden, maar tot die tijd kun je je toestel wel al voorzien van een Android L wallpaper en ringtone. Op het XDA forum zijn daarnaast de Android L apps, Google Play Services 5.0, het keyboard, lettertypes en de nieuwe Android bootanimatie (zie hierboven) te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Android L wallpaper

Hieronder zie je drie van de nieuwe wallpapers die Android L met zich meebrengt. Het volledige pakket kun je via deze link downloaden. De Android L ringtones en geluiden voor notificaties, alarmen en de interface vind je hier.

Heb je een Nexus 5 of 7, dan kun je onze Android L download links checken om de nieuwe Android-versie te bemachtigen en installeren. Meer over de nieuwe Android-versie lees je op onze Android L overzichtspagina, waar we ook hands-on gaan met het besturingssysteem.

Android L video preview

Lees het laatste nieuws over Android L

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu