Download: probeer nu al de Android L wallpapers en ringtones

Gijs Ettes
27 juni 2014, 11:27
1 min leestijd
Download: probeer nu al de Android L wallpapers en ringtones
Android L wallpaper logo

Bezitters van een Nexus 5 en Nexus 7 (2013) kunnen al sinds gisteravond aan de slag met Android L, de nieuwste versie van Googles besturingssysteem die tijdens de I/O werd onthuld. Naar verwachting zal de officiële release van de nieuwe Android-versie pas in de herfst plaatsvinden, maar tot die tijd kun je je toestel wel al voorzien van een Android L wallpaper en ringtone. Op het XDA forum zijn daarnaast de Android L apps, Google Play Services 5.0, het keyboard, lettertypes en de nieuwe Android bootanimatie (zie hierboven) te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Android L wallpaper

Hieronder zie je drie van de nieuwe wallpapers die Android L met zich meebrengt. Het volledige pakket kun je via deze link downloaden. De Android L ringtones en geluiden voor notificaties, alarmen en de interface vind je hier.

Heb je een Nexus 5 of 7, dan kun je onze Android L download links checken om de nieuwe Android-versie te bemachtigen en installeren. Meer over de nieuwe Android-versie lees je op onze Android L overzichtspagina, waar we ook hands-on gaan met het besturingssysteem.

Android L video preview

Lees het laatste nieuws over Android L

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's