Download de nieuwe Google Play Store met fix voor leeglopende batterij
Redactie

nieuwe Google Play StoreDe nieuwe Google Play Store is als apk-bestand te downloaden en te installeren. De nieuwe app, met versienummer 4.1.10, brengt onder andere een fix voor de vervelende locatie-bug die de accu van Android-smartphones sneller kon laten leeglopen. De bug kwam voornamelijk bij HTC-toestellen, waaronder de HTC One, voor.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Dat meldt Android Police. De update is erg klein, maar wel noodzakelijk voor degenen die last hebben van een snel leeglopende batterij. Door de bug werd de locatieservice vaak in stand gehouden wat onnodig veel energie opslurpte. Daarnaast voert Google met de update de gebruikelijke bugfixes door.

De nieuwe Google Play Store is hier als apk-bestand te downloaden. Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding apk-bestanden op je Android-toestel installeren.