De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Download de nieuwe Play Store 4.1.6 met interface-verbeteringen

Redactie
15 mei 2013, 10:27
1 min leestijd
Download de nieuwe Play Store 4.1.6 met interface-verbeteringen
playstore

Google heeft een update voor de Play Store uitgebracht die de app het versienummer 4.1.6 meegeeft. De update brengt een paar subtiele interface-veranderingen en een geheel nieuw design voor de wenslijst, de lijst waar je apps kunt opslaan om op een later moment te bekijken en mogelijk aan te schaffen.

Ook de installatie- en deïnstallatieknoppen, het menu en de instellingen zijn voortaan een stuk witter. Daarnaast worden de Google+ avatars voortaan bij het gedeelte waar je een +1 kunt geven weergegeven. Een verandering die de app meer in lijn met de webversie van de Play Store maakt.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Play Store niet langer Holo

Het valt op dat de donkere Holo-interface, die met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) werd gepresenteerd, vrijwel compleet uit de Play Store is verdwenen. De kans bestaat dat Google een voorproefje geeft van het aankomende mobiele besturingssysteem dat, als de geruchten kloppen, op ontwikkelaarsconferentie Google I/O wordt gepresenteerd. Het is echter nog niet duidelijk of Google een geheel nieuwe Android-versie (Android 5.0 Key Lime Pie) of een grote update voor Jelly Bean (Android 4.0) gaat uitbrengen. De Google I/O is vanaf 18.00 ook live op AndroidPlanet te bekijken.

De nieuwe Play Store 4.1.6 is hier te downloaden. Hoe je een APK-bestand kunt installeren, lees je in onze handleiding.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu