Download: alle vernieuwde Samsung Galaxy S5 apps

Gijs Ettes
13 maart 2014, 12:56
1 min leestijd
Download: alle vernieuwde Samsung Galaxy S5 apps
Galaxy S5 apps

In aanloop naar de release van Samsungs nieuwe vlaggenschip op 11 april zijn enkele Samsung Galaxy S5 apps online uitgelekt. Op het XDA Developers forum zijn de volledig vernieuwde versies van S Note, WatchON, Gear Manager, Gear Fit Manager, Calculator, S Health en S Translator te downloaden. De apps hebben meer functies en een plattere en strakkere interface dan voorheen en zijn in de meeste gevallen te gebruiken met Samsung-toestellen die beschikken over de laatste versie van  Android 4.4 (KitKat).

Gebruikers van XDA melden overigens dat S Health niet werkt, maar de overige uitgelekte Galaxy S5 apps zouden ook op de huidige Samsung-toestellen moeten functioneren. Voor installatie is het nodig om de bestaande apps te verwijderen of te bevriezen. Dat laatste is alleen mogelijk met Titanium Backup en een geroot toestel.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe Galaxy S5 apps uitgelicht

Hieronder zie je enkele screenshots van de vernieuwde Galaxy S5 apps. Wat opvalt is dat deze een veel simpelere look hebben dan de apps die je nu vindt op bijvoorbeeld de Galaxy S4 of Note 3. De apps zijn – weliswaar op eigen risico – te downloaden via deze link.

Reserveer de Galaxy S5!

Op 11 april verschijnt de Galaxy S5 in de Nederlandse en Belgische winkels, maar je kunt het toestel nu al reserveren! Wil je de Galaxy S5 kopen of ben je juist op zoek naar de beste Galaxy S5 aanbiedingen? Check dan hieronder de scherpste en meest actuele deals.

Het laatste Galaxy S5 nieuws

Hieronder vind je het laatste Galaxy S5 nieuws op een rijtje. Daarnaast verwijzen we je graag naar onze voorlopige Galaxy S5 review, waarin we het nieuwe Samsung-toestel uitgebreid bespreken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu