Download Google Play 4.4 met nieuwe navigatie-menu

Redactie
22 oktober 2013, 11:34
1 min leestijd
Download Google Play 4.4 met nieuwe navigatie-menu
Download Google Play 4.4

Google Play 4.4, de nieuwste versie van Googles app-winkel, is gelekt en beschikbaar om te downloaden. Of de app ook specifiek voor Android 4.4 Kitkat is ontwikkeld, blijft vooralsnog onduidelijk. Het kan ook toeval zijn dat de versienummers met elkaar overeenkomen.

De grote verandering die Google Play 4.4 brengt, is het nieuwe hamburger-menu dat met de drie streepjes in de linker bovenkant wordt aangeduid. Je kunt hierop drukken of van links naar rechts vegen om de nieuwe navigatie-drawer op te roepen, waardoor het makkelijker wordt om door Google Play te navigeren.

Lees verder na de advertentie.

Google Play 4.4 screenshots

De navigatie-drawer voegt snelle toegang toe tot de Startpagina Store, Mijn apps (of muziek/boeken), Mijn verlanglijstje en Inwisselen. Ook wordt jouw naam en e-mailadres mooi aan de bovenkant getoond, alsmede een handig Google Play-achtergrondje die fijn oogt en de Play Store een leuk effect geeft. Daarnaast zijn de knoppen groot genoeg om goed in te drukken. Bekijk onderstaande screenshots om een indruk te krijgen van Google Play 4.4.

Download Google Play 4.4

De nieuwe Google PLay is hier te downloaden als apk-bestand. Hoe je deze bestanden op je toestel installeert, lees je in onze handleiding Android apk-bestanden installeren.

Lees meer over de Play Store

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu