Download: Google Play Store 4.5.10 met inzage in-app aankopen

Download Google Play Store 4.5.10Download Google Play Store 4.5.10, de nieuwe app-winkel van Google met inzage op in-app aankomen van zowel apps als games. Dit wordt middels de tekst ‘in-app-aankopen’ aangegeven. Daarnaast kun je in de nieuwe Google Play-versie zien wat Google +-contacten van specifieke games of apps vinden. Zo hebben Android-gebruikers voortaan de mogelijkheid om te zien welke apps anderen kopen en welke apps een +1 van contactpersonen krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download Google Play Store 4.5.10

Screenshot_2013-12-06-15-28-51De nieuwe Google Play biedt voortaan ook de mogelijkheid om recensies en beoordelingen van apps te verwijderen. Verder zijn er kleine veranderingen te zien, zoals avatars die na de update in een cirkelvorm worden getoond en enkele opfrissingen met betrekking tot de typografie.

Een andere belangrijke verandering die Google Play Store 4.5.10 brengt, is de mogelijkheid om je eigen activiteiten-feed in te zien en te delen. Hier vind je onder andere je activiteit op Google Play, je recensies van apps en games en al jouw aanraders.

Google Play Store 4.5.10 is hier te downloaden als apk-bestand. Hoe je een apk-bestand installeert, lees je in onze handleiding Android apk bestanden installeren.

Ons ons overzicht download Google Play Store zijn alle recente Google Play-versies te vinden. De nieuwe Google Play, met versienummer 4.5.10, is eveneens reeds te downloaden.

Lees meer over Google Play

via

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.