Download: HTC Two wallpapers hinten op 1080p-scherm

HTC Two wallpapersEen tweetal uitgelekte The All New HTC One wallpapers hinten op een 1080p-scherm voor het aankomende toptoestel van de Taiwanese telefoonmaker. De HTC Two is de vermoedelijke opvolger van de HTC One, de fraaie smartphone met aluminium unibody-behuizing die HTC begin 2013 op de markt bracht. Er is nog weinig bekend over het toestel, maar mogelijk komt daar tijdens de MWC eind volgende maand verandering in.

Over de specificaties van de HTC Two, die ook bekend staat onder de werktitelHTC M8, is nog geen offciële informatie. Het toestel zal uiteraard afwijken van zijn voorganger, die over een 4,7 inch-scherm en een vlotte quadcore-processor beschikt, maar in hoeverre het toestel precies een verbetering wordt, is onduidelijk. Geruchten gaan dat de Two over een groter 5 inch-scherm beschikt, waarbij de recent uitgelekte wallpapers hinten op een 1080p-resolutie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Naar verwachting is de HTC Two verder voorzien van een Snapdragon 800-processor (2,26GHz) en 3GB aan werkgeheugen. Door de opening boven de lens die te zien is op diverse foto`s lijkt het tevens logisch dat de smartphone een vingerafdrukscanner bevat. Het toestel is mogelijk al in het eerste kwartaal van dit jaar verkrijgbaar.

Ook ligt het in de lijn der verwachting dat het toestel beschikt over de laatste versie van Android 4.4 (KitKat), net als de aankomende toptoestellen van Samsung en LG. Naast een aantal vernieuwde interface-elementen gaat Android 4.4 efficiënter om met het werkgeheugen en de accu.

Download HTC Two wallpapers

Hieronder kun je beide HTC Two wallpapers bekijken en downloaden. Door de resolutie van de afbeeldingen (2160 bij 1920 pixels) lijkt het erop dat de wallpapers zijn bedoeld voor een 1080p-scherm.

→ Bekijk ook ons overzicht met de 5 beste HTC One Max en HTC One accessoires.

Het laatste nieuws over de HTC Two

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.