Download: nieuwe Facebook Messenger nu beschikbaar voor iedereen

Gijs Ettes
14 november 2013, 10:24
1 min leestijd
Download: nieuwe Facebook Messenger nu beschikbaar voor iedereen
Nieuwe Facebook Messenger

De nieuwe Facebook Messenger-versie is nu beschikbaar voor iedereen. Twee weken geleden startte de uitrol van de vernieuwde chat-app, maar deze was toch nog niet voor alle gebruikers beschikbaar. Dat is nu wel het geval.

Facebook Messenger is vooral op het gebied van design flink onder handen genomen. De chat-app heeft nu een strak wit ontwerp met lichtblauwe accenten. Alles oogt iets platter en de profielfoto’s van je contactpersonen worden nu in een cirkel, in plaats van een vierkant getoond.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe Facebook Messenger oogt strakker

Daarnaast zie je vanuit de app precies wie op zijn mobiel chat en wie niet, en is het mogelijk berichten te sturen naar personen waarmee je geen connectie hebt, maar wel het telefoonnummer van weet. Dankzij de update zijn deze functies allemaal makkelijker te bereiken.

Nieuwe Facebook Messenger

De nieuwe Facebook Messenger maakt het verder makkelijker om gesprekken te voeren, foto’s te verzenden, je locatie te delen met vrienden en gratis met elkaar te bellen. De app stuurt automatisch meldingen en deelt je locatie, maar dit is in de instellingen uit te schakelen.

Alles uit Facebook halen?

Check dan onze grote special over Facebook voor Android, met allemaal tips en alles wat je moet weten over de app. Of lees onze laatste nieuwsberichten over Facebook.

Download: Facebook Messenger (gratis)

Lees meer over Facebook

Hieronder vind je het meest recente nieuws met betrekking tot Facebook, het grootste sociale netwerk ter wereld.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu