Downloaden: de officiële wallpapers van de LG G5

Redactie
17 maart 2016, 10:47
1 min leestijd
Downloaden: de officiële wallpapers van de LG G5

De LG G5 gaat morgen in de voorverkoop, maar je kunt nu al aan de slag met de officiële wallpapers. Het zijn tien stuks in hoge resolutie waarmee je je smartphone of tablet een nieuwe look  geeft.

Lees verder na de advertentie.

LG G5 wallpapers

Hieronder vind je een voorproefje van de LG G5 wallpapers, die via deze link in het originele formaat (2880““bij““2560 pixels) zijn te downloaden. Houd er rekening mee dat de bestanden tussen de 4 en 5MB groot zijn, dus maak bij voorkeur gebruik van een wifi-verbinding als je ze binnenhaalt.

De LG G5 volgt  de uitstekende LG G4 op en is LG`s vlaggenschip voor het jaar 2016. Het toestel  heeft  een metalen  unibodybehuizing en een vingerafdrukscanner aan de achterkant.  De voorzijde kenmerkt zich door het scherpe 5,3 inch-scherm  met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels. Het display heeft een `always on`-stand, die een overzicht geeft van gemiste oproepen en notificaties. Ook aan boord is een  nieuwe 16 megapixel-camera, die van twee lenzen is voorzien.

De LG G5 heeft krachtige hardware  in de vorm van de nieuwe Snapdragon 820-chip van Qualcomm en 4GB RAM. De Snapdragon 820 is zuiniger en krachtiger dan zijn voorganger en tevens voorzien van ondersteuning voor het snellere LPDDR4-geheugen. Met die hardware moet het de concurrentie met de Samsung Galaxy S7  aangaan, die gelijktijdig werd geïntroduceerd. Meer weten? Check dan de  LG G5 preview  met ons voorlopige oordeel.

Lees het laatste nieuws over LG

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G5
LG G5

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu