Draadloze oplader voor Galaxy S4 in juli naar Nederland

Gijs Ettes
7 juni 2013, 12:30
1 min leestijd
Draadloze oplader voor Galaxy S4 in juli naar Nederland
Charging pad

Samsung Nederland heeft tegenover AndroidPlanet bevestigd dat de draadloze oplaadkit voor de Samsung Galaxy S4 vanaf juli verkrijgbaar zal zijn in Nederland, voor een bedrag van 99 euro.

Voor deze prijs krijg je een zwarte of witte case die je om je Samsung Galaxy S4 moet doen. Vervolgens kun je hem op de draadloze oplader leggen. Als het lampje groen is, laadt je toestel op en ligt hij goed. Bij oranje moet je er nog even mee schuiven.

Lees verder na de advertentie.

Donderdag kwam Droid Life met het nieuws dat de draadloze oplader voor de Samsung Galaxy S4 in de Amerikaanse webwinkel beschikbaar is geworden. Amerikanen betalen 90 dollar voor de set: 40 voor de cover om het toestel en 50 voor de zogeheten charging pad. Toestellen als de Nokia Lumia 92 (Windows Phone 8) en Nexus 4 bieden eveneens al ondersteuning voor het draadloos opladen van je toestel.

Je bent uiteraard niet gebonden aan de officiële draadloze oplaadkit van Samsung. Er zijn ook al andere opties, wel van derde partijen, die gebruikmaken van de Qi-standaard.

Lees ook onze Samsung Galaxy S4 review.

Samsung
Heeft dit artikel je geholpen?
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu