Draait de Samsung Galaxy Tab op Android 2.2?
Redactie

Gisteren lieten we jou beelden zien van een Samsung Galaxy Tab in een Australische trein. Gelukkig blijft er informatie over deze populaire tablet lekken. De Chinese website ifanr heeft foto’s gemaakt van de Galaxy Tab, waarop te zien is dat de tabletcomputer draait op Android 2.2. De Samsung Galaxy Tab heeft een 1024 x 600 (Super) AMOLED-scherm, een PowerVR SGX 540 graphics processor, een 3,2 megapixel camera, een front VGA camera, 3G, GPS en Wi-Fi.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Let ook even op de dock connector, die erg lijkt op die van de iPhone en iPad. Hoe zit dit precies? Heeft Samsung toestemming gekregen van Apple?

De Samsung Galaxy Tab wordt waarschijnlijk onthuld op de IFA in Berlijn. Tijdens deze populaire beurs horen we eindelijk meer over de Galaxy Tab en over andere tabletcomputers. Prijzen, releasedata en systeemspecificaties, graag!

Hieronder de uitgelekte foto’s.

Via: Boy Genius Report

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.