Drie Android-geruchten: HTC Passion, Predator en Desire

htc androidDe afgelopen dagen zijn er weer behoorlijk wat geruchten over nieuwe toestellen. Er zijn twee nieuwe codenamen voor HTC-toestellen uitgelekt, die op Android zouden draaien: de HTC Passion en de HTC Predator. Bij de HTC Passion zou het volgens de website Digitimes gaan om een toestel dat via de Amerikaanse operator Verizon in het vierde kwartaal te koop is. Er wordt expliciet niet gesproken over een Android-toestel, maar wel over “samenwerking met Google”. Een ander toestel is de HTC Predator.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Hiervan heeft Boy Genius gehoord dat deze in oktober op de markt komt, maar verdere specificaties zijn nog niet bekend. Verder is er nog een HTC Desire, maar het zou daarbij ook kunnen gaan om een Verizon-versie van een al eerder aangekondigde Android-telefoon.

Via: HTCSource

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.