Droid 2-advertentie duikt op

Redactie
8 augustus 2010, 12:18
1 min leestijd
Droid 2-advertentie duikt op

Nog vier nachtjes slapen en dan verschijnt de Droid 2 in de Verenigde Staten. Het nieuwste paradepaardje van Motorola is een krachtpatser met Android 2.2, een 3,7 inch display, 8GB intern geheugen en een 1 GHz OMAP-processor. De Droid 2 heeft net als zijn voorganger een uitschuifbaar, fysiek toetsenbord. De eerste advertentie van de Droid 2 duikt op in het wild. ‘Rule Your Empire With Iron Thumbs’ staat er boven de drie Droid-toestellen. Indrukwekkend! Nu maar hopen dat ook wij Europeanen binnenkort koningen, heersers en keizers met een Droid 2 mogen worden.

Op de advertentie is het fysieke toetsenbord van de Droid 2 duidelijk te zien. Motorola noemt het een “nieuw geavanceerd toetsenbord.” Wat opvalt is dat de toetsen niet netjes zijn uitgelijnd. De ‘T’ bevindt zich schuin boven de ‘G’, en die letter staat linksboven de ‘B’; net zoals een echt toetsenbord! Hopelijk zorgt dit voor een fijne type-ervaring.

Lees verder na de advertentie.

Uit benchmarks blijkt dat de Droid 2 twee keer zo goed presteert als de eerste Droid. Dit beweert de website Android and Me, die de Droid 2 al mocht proberen. Motorola legt de lat voor de concurrentie met de Droid 2 weer een stukje hoger.

Motorola timmert hard aan de weg. Dit jaar is het Amerikaanse bedrijf van plan om tientallen nieuwe toestellen te lanceren. Het is natuurlijk de vraag of Motorola deze belofte kan waarmaken, maar wij hebben er alle vertrouwen in!

Droid 2 is vanaf 12 augustus te koop in de Verenigde Staten. Of het toestel ooit naar Nederland komt, is op dit moment nog niet bekend.

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's