Droid 2 komt naar Europa als de Milestone 2

Motorola Droid 2De oorspronkelijke Motorola Droid gaat tegenwoordig in Europa over de toonbank als de Motorola Milestone. Het komt dan ook niet als een verrassing dat de Droid 2 in Europa de naam Milestone 2 draagt. Een uitgelekt YouTube-filmpje onthult dat de Droid 2 wordt klaargestoomd voor een Europa release. De Milestone 2 is exact hetzelfde als de Droid 2 en draait dus op Android 2.2, heeft een 1 GHz-processor een een uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord. De Droid 2 is op dit moment alleen in de VS verkrijgbaar.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Motorola Milestone 2 is krachtiger dan zijn voorganger en heeft een verbeterd toetsenbord. Daarnaast is de D-pad verwijderd. Gebruikers die tevreden zijn met hun Milestone, kunnen gemakkelijk overstappen. De verschillen zijn namelijk niet heel groot.

Hieronder het desbetreffende YouTube-filmpje. Motorola heeft nog geen releasedatum of prijs onthuld. Waarschijnlijk ligt de telefoon voor de kerst in de winkel voor een prijs van ongeveer 500 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.