DroidAnalytics brengt Google Analytics naar Android
Wouter Nijsen

untitledVeel Google-producten zijn ondertussen al beschikbaar voor Android, maar de Webmaster-tools van Google ontbreken helaas in de Android Market. Gelukkig zijn er ontwikkelaars die daar een oplossing voor bieden. Google Analytics is één van die belangrijke Webmaster-tools. Hiermee is het mogelijk om het internetverkeer op je eigen site in kaart te brengen. DroidAnalytics zorgt er voor dat de gegevens van Google Analytics nu ook op je Android-telefoon beschikbaar zijn. Ontwikkelaar Nicolas Sorel  is het brein achter deze applicatie, die je voorziet van real-time Google Analytics-informatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Naast gegevens voor de categorieën top keywords, top countries, top sources of traffic, top search engines, top referring sites, top browsers  en goal conversions zijn er ook grafieken beschikbaar voor pageviews, visitors, visits, bounce rate  en average time on site. Voor de webmaster die ook graag onderweg de site statistieken in de gaten wil houden een onmisbare tool.

DroidAnalytics is voor €0,99 te koop in de Android Market; een gratis trialversie is eveneens beschikbaar.

Trial:

DroidAnalytics-30-Day-Statistics

DroidAnalytics-Bounce-Rate-Chart

Via: Cnet en AndroidTapp (afbeeldingen)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.