Droidcon: Android-conferentie in Berlijn

Redactie
19 juli 2009, 13:20
1 min leestijd
Droidcon: Android-conferentie in Berlijn
droidcon

In Nederland is al eens een Android Dev Camp voor ontwikkelaars geweest. Een vervolg is er nog niet gekomen, maar wie zin heeft om toch Android-ontwikkelaars te ontmoeten kan alvast een ticket naar Berlijn bestellen. Daar vindt in november de eerste Droidcon plaats, een tweedaagse Android-conferentie voor ontwikkelaars. Op de eerste dag is een Barcamp-achtige bijeenkomst gepland met de naam Droidcamp Berlin.

Ontwikkelaars kunnen daar discussiëren over actuele onderwerpen en ervaringen uitwisselen. De tweede dag is gericht op vakgenoten en zakelijke betrokkenen, bijvoorbeeld bedrijven die een eigen Android-applicatie willen uitbrengen of uitgevers die kunnen bemiddelen bij het succesvol op de markt brengen van een applicatie.

Lees verder na de advertentie.

Het evenement is gepland op 3 en 4 november. Op 15 september wordt het programma bekend en als je actief mee wilt doen zijn er ook nog kansen: je hebt namelijk tot 1 september de tijd om te reageren op de Call for Papers. Heb je iets te vertellen over technieken, methoden, bedrijfsmodellen, licenties, marktontwikkelingen of features die voor andere ontwikkelaars ook de moeite waard zijn, dan kun je je als spreker aanmelden. Er gaat blijkbaar nogal wat voorbereiding aan zo’n evenement vooraf (of het zijn gewoon Duitsers die het supergründllich willen doen)… sinds januari praten de organisatoren namelijk al over het evenement.

De toegang tot de eerste Droidcon-dag is gratis, terwijl je voor de tweede dag 99 euro moet betalen. En nu maar hopen dat er binnenkort toch ook weer een evenement in Nederland plaatsvindt…

Meer info: Droidcon.de

Categorie: Firmware
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's