Droidcon Belgium 2010: Android-evenement op 2 april in Brussel

droidconAndroid Experience is nog maar net achter de rug of liefhebbers van Android kunnen alweer op een andere plek terecht: op 2 april vindt in Brussel het evenement Droidcon Belgium 2010 plaats. Het wordt georganiseerd en gesponsord door multimediabedrijf Corelio en ICT-marketingbedrijf The Creative Stores. Droidcon is bedoeld voor Android-ontwikkelaars, -influencers en mensen uit het bedrijfsleven, die willen praten over de nieuwste trends op Android-gebied. De presentaties zijn echter voor een brede doelgroep interessant: Google België en Adobe houden een praatje, er is een panel met telecomoperators, er wordt gepraat over VoIP en DRM en de toestelmakers Samsung en Sony Ericsson zijn van de partij in een paneldiscussie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Droidcon Belgium 2010 vindt plaats in Living Tomorrow, in Vilvoorde bij Brussel. De organisatoren hebben geprobeerd om de interessantste projecten en onderzoeken rond Android bij elkaar te brengen, met tracks die focussen op ontwikkeling, business of marketing. Kaarten kosten €75 voor gewone bezoekers en €25 voor studenten.

Meer info op: Droidcon.be

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.