De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Droidcon komt in november naar Amsterdam

Redactie
17 juli 2011, 12:07
1 min leestijd
Droidcon komt in november naar Amsterdam
droidcon conferentie

De bekende Android-conferentie Droidcon komt op 22 en 23 november naar Amsterdam. Het tweedaagse evenement is bedoeld om te laten zien hoe Android onze toekomst verandert. Het is bedoeld voor developers, maar ook voor ontwerpers, fabrikanten en bedrijven die met Android bezig zijn. Iedereen kan meedoen en er zijn presentaties van experts, zoals in eerdere edities mensen van Google, Motorola, Sony Ericsson, Reuters, Qualcomm, AdMob, CapGemini, Holland9, Device Anywhere, PayPal, Deutsche Telekom, Vodafone, Alcatel-Lucent, comScore en HTC.

Er zullen tijdens het Droidcon-evenement 4 thema’s centraal staan:

Lees verder na de advertentie.

  • Android@Home: gebruik van Android in huis;
  • Android Ice Cream Sandwich: de stand van zaken rond de nieuwste Android-versie voor smartphones en tablets;
  • Android Tablets en hardware-ontwikkeling;
  • Android NFC en Security.

Tijdens de eerste dag zal een BarCamp worden georganiseerd, waarbij er democratisch zal worden gestemd welke onderwerpen aan de orde komen. Heb je een interessant verhaal dat voor anderen interessant is, dan kun je dat voordragen. Aan het eind van de dag is er een speciale versie van App Circus waarmee je allerlei gadgets kunt winnen. Tijdens de tweede dag vinden diverse keynote-presentaties plaats, rond de vier genoemde onderwerpen.

Een bezoek aan deze conferentie gaat je niet arm maken, want de prijs voor early bird-tickets is maar 50 euro. Er zullen 75 van deze early bird-tickets beschikbaar worden gesteld. De normale prijs is 195 euro, alles inclusief BTW en fees. Voor meer informatie kun je je inschrijven op droidcon.nl of hou Androidplanet in de gaten, want wij zijn op 22 en 23 november natuurlijk ook van de partij!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu