Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

DroidconNL 2011 komt steeds dichterbij, Androidplanet geeft 3 extra kaarten weg

Redactie
27 oktober 2011, 14:07
1 min leestijd
DroidconNL 2011 komt steeds dichterbij, Androidplanet geeft 3 extra kaarten weg
DroidconNL 2011 komt steeds dichterbij

Op 22 en 23 november wordt in Amsterdam DroidconNL 2011 gehouden. Inmiddels is het volledige programma van de grootste Android-conferentie van Nederland bekend. Dit jaar zullen onder meer diverse Googlers en het team van CyanogenMod aanwezig zijn. Het volledige programma kan je hier bekijken.

Droidcon is een tweedaags evenement dat zich richt op de invloed van Android op de toekomst. Iedereen die iets te maken heeft met Android, zoals ontwikkelaars, ontwerpers, bedrijven en enthousiastelingen kunnen het evenement bijwonen. Tijdens Droidcon zullen dit jaar vier thema`s centraal staat: Android@Home (gebruik van Android in huis), Ice Cream Sandwich, Android-tablets & verdere ontwikkeling en NFC & veiligheid.

Lees verder na de advertentie.

Inmiddels zijn de Early Bird tickets vergeven, maar zijn er nog wel Conference tickets (€195,-) te koop. Voor meer informatie over DroidconNL 2011 kun je op de geheel vernieuwde site van Droidcon terecht.

Gratis kaarten voor bezoekers van Androidplanet

AndroidPlanet is officieel mediapartner van Droidcon Nederland. In samenwerking met Droidcon geeft AndroidPlanet drie toegangskaarten weg. Hiervoor hoef je ons alleen maar een antwoord te geven op de vraag waarom jij op Droidcon moet zijn, via onderstaand formulier. De drie meest originele antwoorden worden beloond met een gratis toegangkaart (normale prijs 195 euro). Tot 28 september 19.00u worden inzendingen geaccepteerd dus zorg dat je er snel bij bent!

.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu