DroidShirts: steun Cyanogen door een Android-shirt te kopen

i hate applesBij Cyanogen kun je niet alleen terecht voor custom roms, maar hij geeft ook kledingtips (al zit er wel wat eigenbelang bij). Op DroidShirts kun je t-shirts kopen, voorzien van het bekende Android-logo. De shirts kosten $20 per stuk en er zijn nu vier uitvoeringen te koop: iHate Apples (zie foto), iWhat? , Recovery en Touch the Future. Mijn favoriet is Recovery, omdat je daarvoor wat meer insider moet zijn om te weten dat de afbeelding met Android te maken heeft.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Helaas heeft aanschaf alleen zin als je meteen een stapel t-shirts bestelt, want buiten de VS zijn de verzendkosten vanaf (!) $115 (hou er ook rekening mee, dat je bij kleding hoge invoerrechten betaalt). Het is dus slimmer om ze via een vriend in de VS te kopen. De opbrengsten van de t-shirts zijn bedoeld als donatie voor de Cyanogen Mod. De komende tijd zullen er pre-orders worden verzameld en op CES 2010 zullen mensen met de shirts rondlopen om te kijken hoe erop wordt gereageerd.

android petjeGoogle verkoopt zelf ook t-shirts met opdruk ‘Google’ en ‘Blogger’, maar heeft nog geen Android-shirts. Het enige wat je tot nu toe in de Google-shop kunt kopen is een Android-sleutelhanger, waar we eerder over hebben geschreven. Het aanbod is inmiddels wel uitgebreid met een Android-petje (zie foto).

Meer info: DroidShirts.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.