De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Dropbox standaard op Sony Ericsson’s Android-telefoons

Redactie
3 juni 2011, 9:00
1 min leestijd
Dropbox standaard op Sony Ericsson’s Android-telefoons

Dropbox heeft bekendgemaakt dat het haar software standaard op verschillende modellen van Sony Ericsson gaat leveren. Het gaat hier onder andere
om de nieuwe Xperia Arc en Xperia Play. Hoe de integratie tussen de Dropbox-software en Xperia-skin er precies uit zal zien, is nog niet bekend. Waarschijnlijk is wel dat bij het maken van bijvoorbeeld een foto de gebruiker de optie krijgt om deze ook in de Dropbox te plaatsen.

De Dropbox-integratie zal in eerste instantie alleen voor gebruikers in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Italië, Zweden en Australië beschikbaar komen. Op het eerste oog lijkt de integratie van deze ontzettend handige software een goede ontwikkeling. Tegenstanders zijn echter bang dat de integratie van Dropbox alleen maar bij zal dragen aan de groeiende hoeveelheid ongewenste software die met een nieuwe telefoons geleverd wordt. Consumenten die nu een nieuwe Android-telefoon kopen moeten vaak eerst een hoop apps verwijderen die zij niet gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Wanneer Sony-Ericsson haar telefoons bestemd voor de Nederlandse markt gaat uitrusten met Dropbox is nog niet bekend. De verwachting is dat de groep landen waar dit wel gebeurt langzaamaan uitgebreid zal worden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu