Dual-SIM toestel met Android in de maak

dual simcardDe website Mobile Industry Review heeft mensen gesproken. Mysterieuze mensen, die ze vertelden dat er over een paar weken een dual-SIM Android-toestel op de markt komt. Het zal concurrerend geprijsd zijn, goedkoper dan $200. Voordat iedereen nu wildenthousiast wordt (de auteur van het artikel op MIR vindt het nogal een big deal): het gaat niet om een bekende naam onder de mobiele toestelmakers, maar een onafhankelijke fabrikant.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Dual-SIM houdt in dat je twee SIM-kaarten tegelijk in je toestel kunt steken, zodat je kunt wisselen wanneer je even geen bereik hebt. Het komt ook van pas als je op één toestel zowel zakelijk als privé wilt bellen. Maar het werkt alleen goed als je tussen de twee SIM-kaarten makkelijk kunt wisselen en niet steeds het complete toestel moet herstarten.

Er zijn meer van dergelijke fabrikanten, die ook bezig zijn met een Android-toestel waardoor we de komende 6 tot 9 maanden heel wat moois kunnen verwachten.

Via: Mobile Industry Review

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.