DualWeb Browser: split-screen browser op je Honeycomb-tablet
Wouter Nijsen

dualweb-browser_AndroidDe standaard browser van Android Honeycomb werkt in de basis prima. Je kunt snel een nieuw tabblad openen en ook snel wisselen tussen tabbladen werkt feilloos. Echter leent het 10-inch scherm van een Honeycomb-tablet zich in principe ook prima voor het gelijktijdig browsen in twee vensters. De DualWeb Browser maakt dit mogelijk.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


DualWeb Browser zorgt ervoor dat je in twee vensters tegelijk kunt browsen en dus niet langer tussen twee tabbladen hoeft te wisselen. Zo kun je bijvoorbeeld in één venster Buienradar in de gaten houden, terwijl tegelijkertijd in het andere scherm de nieuwe artikelen op Android Planet leest. Werk je op je desktop, of laptop, ook het liefst met meerdere vensters tegelijk, dan kun je overwegen DualWeb Browser op je Honeycomb-tablet te installeren. De standaard Honeycomb-browser is stabieler dan DualWeb maar er wordt hard aan de app gewerkt om deze verder te verbeteren. De ontwikkelingen rond DualWeb Browser kun je hier volgen. Er is een gratis versie beschikbaar met in-app-advertenties en een betaalde versie voor €0,69 die geheel advertentie-vrij is.

DualWeb Browser:

DualWeb Browser Paid:

Via: Androinica

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.