Duarlander: verdien geld als betatester van Android-applicaties

Redactie
19 januari 2010, 0:02
1 min leestijd
Duarlander: verdien geld als betatester van Android-applicaties
duarlander


De nieuwe dienst Duarlander profiteert van een al vaker geconstateerd probleem: de fragmentatie van Android. Als je ontwikkelaar bent en een Android-applicatie hebt gemaakt is het lastig om die op 25 verschillende toestellen, tablets en MID’s te testen. Duarlander lost het voor je op, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. Voor een bedrag tussen de $100 tot $250 brengt Duarlander ontwikkelaars in contact met Android-bezitters die bereid zijn om een betatest uit te voeren.

Voor Android-gebruikers kan het een mooie manier zijn om kennis te maken met nieuwe Android-applicaties en tegelijk een zakcentje te verdienen. Duarlander verdeelt de binnenkomende vergoeding namelijk onder de testers. Ontwikkelaars sturen hun .apk-bestand naar de community, waarna je aangeeft op welke toestellen de app getest moet worden.

Lees verder na de advertentie.

Als tester geef je aan welke Android-toestellen je bezit, waarna je voor elke test $10 krijgt. Maximaal 15 mensen kunnen meedoen per betatest. Duarlander houdt een deel van de inkomsten om de eigen kosten te dekken. Heb je al een account bij Ning, dan kun je makkelijk aanmelden; zo niet, dan moet je op duarlander.ning.com een account aanmaken. Ning is een sociaal netwerk, vergelijkbaar met LinkedIn, dat vooral in Duitsland populair is.

Via: Betanews

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu