Duitse Media Markt biedt Nexus 4 aan voor 395 euro, vanaf 15 december beschikbaar

Redactie
7 november 2012, 14:58
1 min leestijd

De Nexus 4 (16GB) is bij de Duitse Media Markt voor een bedrag van 395 euro voor te bestellen en zou vanaf 15 december beschikbaar zijn. Dat blijkt uit de online webshop van MediaMarkt.de. Het is vreemd dat de smartphone pas vanaf 15 december beschikbaar is, ongeveer een maand na Google’s officiële introductiedatum van 13 november. De pre-orderpagina biedt wel hoop voor de prijzen van de Nexus 4 buiten de Google Play Store, die volgens de geruchten veel hoger zouden liggen dat de prijzen die Google voor hun kersverse smartphone hanteert.

De Nexus 4 is vanaf 13 november officieel verkrijgbaar via de Google Play Store in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Australië.

Lees verder na de advertentie.

Volgens LG Nederland ligt de Nexus 4 vanaf eind november in de Nederlandse winkels. Een prijs wilde LG nog niet geven, maar Google vraagt 299 dollar voor het 8GB-model en 349 dollar voor de 16GB-versie in de Amerikaanse Google Play Store. De prijs van de Duitse Media Markt ligt beduidend hoger dan de Amerikaanse prijs en iets hoger dan de prijs die de Britse Google Play Store hanteert: 279 pond (347 euro) voor het 16GB-model (zie onderstaande screenshot).

Heeft dit artikel je geholpen?
LG Nexus 4
LG Nexus 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu