Duitse prijzen voor HTC Magic bekend

Redactie
26 april 2009, 18:35
1 min leestijd
Duitse prijzen voor HTC Magic bekend
HTC Magic

Vodafone gaat in Duitsland de HTC Magic met vier abonnementen aanbieden. Bij het duurste abonnement krijg je een flatrate voor zowel belminuten als data. De tweede Android-telefoon is binnenkort in Duitsland verkrijgbaar. Het goedkoopste abonnement heet ‘SuperFlat Internet Weekend’ en kost €24,95 per maand. Voor het toestel moet je nog €59,90 bijbetalen. In het tarief is een onbeperkte belbundel opgenomen, maar die heeft een aantal beperkingen: het geldt alleen in het weekend en is alleen geschikt voor gesprekken met het vaste net en mobiele Vodafone-nummers. Gesprekken naar andere mobiele netwerken kosten €0,29 per minuut. SMS’jes kosten €0,19 en MMS-berichten zijn voor €0,39 te versturen.

Diezelfde tarieven gelden ook voor de andere abonnementen, tenzij het in de bundel is opgenomen. Bij dit abonnement krijg je slechts 200 MB dataverkeer. Alles daarboven kost €0,49 per MB. De drie andere abonnementen voor de HTC Magic zijn inclusief onbeperkt dataverkeer. Bij die drie andere abonnementen kost het toestel nog maar 1 euro. Wel zit er een beperking qua datagebruik: de snelheid wordt waarschijnlijk geknepen boven de 5GB.

Lees verder na de advertentie.

Bij alle abonnementen geldt een looptijd van 2 jaar. Naast het tarief van €24,95 zijn er ook tarieven van €44,95, €59,95 en €119,95 per maand. Maar dan krijg je wel 3.000 SMS-berichten, 1.500 MMS-berichten en onbeperkt bellen en internetten.

In Nederland komt de HTC Magic voorlopig niet in de winkel. Er is zelfs kans dat de Magic helemaal niet in Nederland verkocht gaat worden.

Meer info: Vodafone.de

Categorie: Fabrikanten
Spotlights: Android, Vodafone
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's