Duitsland krijgt Android Cupcake in mei
Wouter Nijsen

t-mobile-mokCupcake, zoals de volgende grote Android-update door bijna iedereen genoemd wordt, moet een aantal verbeteringen en aanpassingen  voor het besturingssysteem brengen. Eén van die vernieuwingen is bijvoorbeeld Live Folders, waarbij je allerlei soorten data op je homescreen kunt laten zien, zonder dat je als gebruiker een applicatie hoeft te openen. Het kan om contactgegevens, bookmarks, e-mail, afspeellijsten, rss-feeds of iets dergelijks gaan. Klinkt fantastisch, dus kom maar op met die update! De grote vraag is natuurlijk: wanneer? T-Mobile Duitsland geeft nu wat meer duidelijkheid.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Op de website van T-Mobile Duitsland is te lezen dat de update in mei komt. Nederland tegelijk met de oosterburen? Eerder of later? We wachten ongeduldig af.

t-mobile

Via: TalkAndroid en T-mobile Duitsland

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.