Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Dungeon Hunter HD nu gratis te downloaden

Redactie
3 december 2010, 15:04
1 min leestijd
Dungeon Hunter HD nu gratis te downloaden
dungeon-hunter

Dungeon Hunter HD is alleen vandaag gratis te downloaden via de website van Gameloft. De ontwikkelaar geeft tot de Kerst iedere dag een gratis applicatie weg voor Android of iOS. Vandaag is Android aan de beurt. Niet iedereen kan Dungeon Hunter HD downloaden, want Gameloft eist hoge eisen aan telefoons, zoals een krachtige processor en een beeldscherm met een hoge resolutie. Proberen of jij in aanmerking komt voor de gratis game? Ga naar de website van Gameloft. Vul je gegevens in en haal Dungeon Hunter in huis.

Dungeon Hunter is een Diablo-achtige RPG in een donkere fantasiewereld. Je gaat de enorme wereld van Gothicus ontdekken en moet meerdere quests en missies uitvoeren, zoals wezens vermoorden en bijzondere voorwerpen zoeken.

Lees verder na de advertentie.

Je kunt zelf een karakter maken: hou je van magische trucs dan kies je een karakter uit de Mage-klasse. Voor stealth-actie kies je de Rogue-klasse en ben je handig met steekwapens, dan moet je een karakter uit de Knight-klasse hebben.

Gameloft heeft al meer goede games uitgebracht voor Android, zoals Let’s Golf HD, Asphalt 5 HD (een absolute aanrader!) en N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance HD. Onlangs verscheen Let’s Golf 2 HD. De meeste spellen van Gameloft kosten ongeveer drie euro.

Bron: Androinica

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu