Deze Google Duo-reclames zijn te grappig om niet te kijken

Erwin Vogelaar
16 september 2016, 19:47
2 min leestijd
Deze Google Duo-reclames zijn te grappig om niet te kijken

Google zendt een drietal Duo-reclames uit om aandacht voor de app te vragen. De video’s zijn bijzonder grappig, dus de moeite waard om even te kijken.

Lees verder na de advertentie.

Duo-reclames

Deze zomer zouden we Google Duo en Google Allo ontvangen, de nieuwe videobel-app en de nieuwe berichten-app van Google. Hoewel we nog steeds op Allo en Googles ingebakken assistent wachten, hebben we al een maand kunnen genieten van Duo. We staan nog steeds achter onze review van de app, waarin we onder andere zeggen: “De app doet precies wat je ervan verwacht, en is dankzij het simpele design ook aan te raden aan mensen die wat minder met apps en hun smartphones bezig zijn. Erg belangrijk natuurlijk, want dat zal er uiteindelijk voor zorgen dat je Duo gaat verkiezen boven concurrenten als Skype.”

Als we echter kijken naar de ranglijst in de Play Store, dan staat Google Duo op plek 148 van de beste apps. Niet een plek die Google graag zou willen zien natuurlijk. In de App Store van Apple heeft de app zelfs gemiddeld maar drie sterren in de reviews, terwijl in de Play Store de app gewaardeerd wordt met meer dan vier sterren. Google heeft nu drie nieuwe reclames om de app onder de man te brengen. Deze drie korte video’s zijn bijzonder grappig. Een tube tandpasta, een koffiekom en een verloren sok zijn allemaal aan de Duo om in contact te staan met hun vrienden waar ze dringend mee moeten praten.

Hoe bevalt jullie Duo na een maand? Laat het vooral even weten in de reacties of je de app nog vaak gebruikt en hoe dat bevalt. Heb je de app nog niet? Dan kun je Duo gewoon gratis in de Play Store downloaden via deze link.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu