De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Duolingo: uitstekende gratis taalles-app krijgt tablet-update

Redactie
28 juni 2013, 7:43
1 min leestijd
Duolingo: uitstekende gratis taalles-app krijgt tablet-update
duolingo

Duolingo, de speelse app die je helpt met het leren van andere talen, heeft een flinke update gehad. De Android-app wordt door de update voorzien van een nieuwe landschapsmodus en een speciale tablet-interface. Laatstgenoemde was belangrijk voor Duolingo, want het bedrijf merkte op dat velen de app via een tablet gebruiken. Daarnaast brengt de update een nieuw klassement, waarin je het tegen vrienden kunt opnemen en waarmee gebruikers gestimuleerd worden om nog vaker en meer te leren.

Lees verder na de advertentie.

Duolingo geeft gebruikers de mogelijkheid om Spaans, Frans, Duits, Portugees, Italiaans en Engels te leren. De app is geheel gratis en heeft al vele awards ontvangen. Duolingo heeft geen advertenties of in-app aankopen en vindt dat talen leren vooral leuk moet zijn. Daarom verlies je hartjes als je een vraag foutief beantwoordt en krijg je alleen les in hele kleine stukjes. Volgens Duolingo onthoud je op die manier alle woorden.

De app was al voorzien van een uitstekende en intuïtieve interface die gebruikers helpt bij het leren van een vreemde taal. Daarom is de nieuwe tablet-interface zo’n handige toevoeging die de app echt eer aan doet. Houd de app tevens in de gaten voor nieuwe updates, want Duolingo meldt dat ze nieuwe talen blijven toevoegen.

Downloaden: Duolingo – Learn Languages (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu