Dyson introduceert high-end robotstofzuiger met Android-app

Redactie
5 september 2014, 12:02
1 min leestijd
Dyson introduceert high-end robotstofzuiger met Android-app
dyson1

Dyson, maker van veel high-end huishoudelijke apparatuur, heeft zijn eerste robotstofzuiger uitgebracht: de 360 Eye. Deze robotstofzuiger is een flink apparaat met rupsbanden die over allerlei oppervlaktes even snel kunnen bewegen. Daarnaast kan de 360 Eye met deze rupsbanden over kleine obstakels rijden, zoals een drempel.

Aan de bovenkant van de 360 Eye is een 360 graden-camera te vinden die de ruimte scant en op deze manier een schoonmaakroute- en schema samenstelt. Het schoonmaakschema is ook aan te passen met een Android-app, waarmee je van afstand dus de Dyston 360 Eye kunt besturen. Handig voor als je op vakantie bent.

Lees verder na de advertentie.

Dyson 360 Eye

dyson2

De Dyson 360 heeft een maximale opslagcapaciteit van 0,4 liter. De robotstofzuiger scheidt automatisch stof en vuil, waardoor het legen gemakkelijker zou gaan. In totaal kan de 360 Eye maximaal dertig minuten zuigen, waarna het apparaat weer terugkeert naar zijn oplaadpunt. Dit dock wordt bij de robotstofzuiger geleverd.

In de lente van volgend jaar wordt de Dyson 360 Eye gelanceerd. Het eerste land is Japan, waarna andere landen volgen. Het is nog onbekend wat de prijs van de robotstofzuiger wordt, maar wij verwachten dat je er flink voor in de buiden moet tasten. Andere robotstofzuigers kosten normaliter rond de 600-700 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu