DYZPlastic werkt aan nieuwe Android-verzamelobjecten

android collectibleDe Android-poppetjes van DYZPlastic en ontwerper Android Bell zijn erg populair. De limited edition verzamelpoppetjes zijn vaak in korte tijd uitverkocht. In een blogposting geeft het team aan, dat er deze zomer vier nieuwe poppetjes bij komen. Op de afbeelding hiernaast zijn de vier gezichten te zien. Als aanwijzing krijgen we alleen de codes CCI / 072111 / DKE4728 / 4D4D / 10USD en de toevoeging: ‘Brave Heroes, Masked Avengers, Super Villains, Killer Robots’. Meer details komen volgende week beschikbaar.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het lijkt erop dat DYZPlastic deze keer voor Android-poppetjes met maskers en robot-onderdelen heeft gekozen. Android-fansites zoals Android Community zijn zo gek op de spullen van DYZPlastic, dat ze de afzonderlijke poppetjes ook nog eens reviewen.

Onderstaande teaser geeft een hint wat er volgende week wordt aangekondigd:

dyzplastic teaser

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.