Tientallen e-books in Google Play afgeprijsd

Badr Hari e-bookLiefhebbers van e-books kunnen vanaf vandaag voor bepaalde tijd hun slag slaan in de Play Store, aangezien tientallen bekende boeken in prijs zijn gedaald. Google heeft voornamelijk bestsellers een verlaagd prijskaartje meegegeven, al zijn ook nieuwe fictie en non-fictie titels in prijs verlaagd.

Onder de goedkopere e-books vallen onder andere de Hongerspelen, Vijftig tinten grijs en diverse boeken van J.R.R. Tolkien. Voor alle boeken geldt een korting van circa 32 procent. De digitale boeken zijn daarmee wellicht minder in prijs gezakt dan e-books in bijvoorbeeld de Amerikaanse Play Store, maar mocht je nieuw leesvoer overwegen, dan kun je in ieder geval een paar euro’s besparen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De boeken-sectie in Google Play is hetzelfde onderverdeeld als bij apps. Zo heb je een startpagina met uitgelichte e-books en kun je naar beneden scrollen om het aanbod te bekijken. Op die manier zie je nieuwe titels, ontdek je verschillende categorieën en kun je bekijken welke boeken een auteur allemaal heeft geschreven.

Vanuit Google Play is het daarnaast mogelijk toplijsten te bekijken met de populairste en best verkopende e-books. Vanuit de app zijn deze direct aan te schaffen, maar is het ook mogelijk een proefversie te bekijken. Uiteraard heb je dan slechts een beperkt aantal pagina’s om te lezen.

Lees meer over Google Play

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.