De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

E-reading event op 24 maart in Eindhoven

Redactie
24 februari 2011, 14:57
1 min leestijd
E-reading event op 24 maart in Eindhoven
ereading event

Uitgeverij Jakajima organiseerde in 2010 voor het eerst een bijeenkomst over e-reading. Bijna 700 mensen kwamen erop af, om te horen hoe ereaders en tablets invloed krijgen op de manier waarop we lezen. Dit jaar vindt op 24 maart 2011 de tweede editie van het evenement plaats, op de High Tech Campus in Eindhoven. Boeken lezen doe je niet alleen op tablets en e-readers, maar ook op smartphones zoals de iPhone. Op het e-reading event zijn diverse spelers van de partij: leveranciers van content en hardware, maar ook system integrators en softwarebedrijven.

Het evenement bestaat uit drie onderdelen: een seminar met interessante sprekers, een beursgedeelte stands en een awardceremonie, waar de prijzen voor de beste e-reader, tablet, smartphone en kranten/tijdschriften-app zullen worden uitgereikt. Vanaf 28 februari kun je op de website van het ereading event stemmen op de genomineerden. Er is ook een award voor het bestverkochte e-book, dat op basis van daadwerkelijke verkoopcijfers zal worden bepaald.

Lees verder na de advertentie.

ereading award

Doelgroepen voor het evenement zijn uitgevers, distributeurs, boekhandels, overheid, resellers en diverse andere partijen die met e-readers of e-books te maken hebben. Thema’s zijn: uitgeven, gaming, onderwijs, technologie (app-ontwikkeling), huisautomatisering, B2B en dergelijke. Androidplanet is mediapartner van dit evenement en zal op de dag zelf ook verslag doen. Bovendien gaan we binnenkort enkele toegangskaarten weggeven.

Toegang tot de beurs is gratis; voor het seminar betaal je €325 exclusief BTW.

Meer info: ereadingevent.nl

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu