Met deze apps volg je alle E3 2019 persconferenties

Erwin Vogelaar
9 juni 2019, 11:14
2 min leestijd
Met deze apps volg je alle E3 2019 persconferenties

Smartphone-games zijn tegenwoordig niet meer weg te denken van de E3. Met deze apps volg je alle E3 2019 persconferenties op de voet.

Lees verder na de advertentie.

Deze apps downloaden voor de E3 2019 persconferenties

Voor gamers is de E3 een jaarlijks feestje. De grootste gamebedrijven doen dan namelijk hun plannen voor de komende periode uit de doeken. Dat betekent een hele hoop aankondigingen van games, nieuwe hardware en meer.

Ook voor smartphonegamers zijn deze persconferenties de moeite waard, want mobiele games spelen een steeds grotere rol. Dit jaar heeft Google zijn plannen voor Stadia al onthuld, maar nu volgt de rest.

E3 apps

Elk bedrijf heeft een eigen stream van hun persconferenties. Deze streams zijn praktisch altijd op zowel Twitch als YouTube te vinden. Om deze te bekijken download je onderstaande apps. Lees verder voor de tijden van de conferenties en link naar de juiste streams of kanalen.

Download Twitch in Google Play (gratis)

Download YouTube in Google Play (gratis)

e3 2019

E3-persconferenties: schema en links

Deze persconferenties zijn de moeite waard:

Microsoft – zondag 9 juni 22:00 (Livestream op Twitch, YouTube-kanaal)

Microsoft is een van de meest interessante partijen dit jaar. Het bedrijf gaat onder andere meer vertellen over xCloud, een streamingdienst dat de concurrentie aangaat met Google Stadia. Daarnaast heeft het bedrijf Minecraft Earth voor smartphones in de planning staan. En wie weet wat nog meer?

Ubisoft – maandag 10 juni 22:00 (livestream op Twitch, YouTube-kanaal)

Ubisoft is klaar om zijn nieuwe plannen voor zijn grote gameseries te onthullen. Denk bijvoorbeeld aan Assassin’s Creed en Ghost Recon. Ook op smartphones zijn Ubisoft-merken steeds vaker te zien.

Square-Enix – dinsdag 11 juni 03:00 (Livestream op eigen website)

Square-Enix is een grote speler qua smartphonegames. Hoewel niet al deze games in het westen uitkomen, verschijnen er in ieder geval een hoop Final Fantasy-games in de Play Store. Voor dit jaar staan er sowieso al zes nieuwe games gepland, waaronder Final Fantasy XI en een nieuw Final Fantasy-kaartspel.

Nintendo – dinsdag 11 juni 18:00 (livestream op Twitch, YouTube-kanaal)

Nintendo heeft geen persconferentie, maar wel een Nintendo Direct. Dat is een video die live wordt uitgezonden, vol informatie over nieuwe games. Daar zit ongetwijfeld ook Mario Kart Tour voor smartphones tussen. En we hebben nog een The Legend of Zelda-game voor smartphones tegoed.

Ook interessant:

Bethesda – maandag 10 juni 02:30 (Livestream op Twitch, Youtube-kanaal)
Upload E3 VR Showcase (vr-games) – maandag 10 juni 18:00 (YouTube-kanaal)
PC Gaming Show – maandag 10 juni 19:00 (livestream op Twitch)

Al het nieuws rond Google Stadia

Google trapte de E3 af met informatie over zijn gamestreamdienst. Check alle Google Stadia details en hoe je het Stadia instappakket nu al bestelt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu