De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Android-versie eBay-app nu Nederlandstalig en voorzien van frisse nieuwe look

Gijs Ettes
24 april 2014, 9:14
1 min leestijd
Android-versie eBay-app nu Nederlandstalig en voorzien van frisse nieuwe look
ebay android

De eBay Android-app is van een update voorzien die behoorlijk wat veranderingen met zich meebrengt. Allereerst is het design opgefrist en zijn er bugfixes en snelheidsverbeteringen doorgevoerd, zodat je de veiling-app nog gemakkelijker moet kunnen gebruiken voor het kopen en verkopen van spullen. Daarnaast zijn Nederlands, Vlaams, Pools en het Spaans dat in Latijns-Amerika wordt gesproken, toegevoegd aan het lijstje met talen.

Verder moet de eBay Android-app na de update beter werken op tablets met verschillende schermgroottes en verschijnen er meldingen bij het bieden die je met een druk op de knop je bod laten verhogen. Op die manier voorkom je dat je wordt overboden en je favoriete product misloopt. Voor verkopers is het fijn dat zij gemakkelijker advertenties opnieuw kunnen plaatsen en maximaal vijf foto’s kunnen bijvoegen.

Lees verder na de advertentie.

Ook de leesbaarheid van berichten die je via de eBay Android-app verstuurt, is verbeterd. Tot slot heeft eBay de zoekfunctie onder handen genomen en kun je tijdens het afrekenen eventueel kiezen om een geldbedrag te schenken aan een liefdadigheidsinstelling.

eBay Android-app downloaden

Via onderstaande link kun je de app downloaden. De grootte ervan en de minimale Android-versie verschilt per apparaat. Voor de interactieve meldingen die tijdens het bieden verschijnen, heb je sowieso Jelly Bean (Android 4.1, 4.2 of 4.3) nodig.

Download: eBay (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu