Een video-handleiding om de Samsung Galaxy S III uit elkaar te halen

Een paar dagen geleden schreef iFixit een duidelijk artikel over wat er precies in de Samsung Galaxy S III zit. Maar wat als je zelf het toestel uit elkaar wilt halen? De man achter LE55ONS, een YouTube-account dat je laat zien je smartphones uit elkaar moet halen, heeft een duidelijke video-handleiding online gezet om je Galaxy S III eigenhandig uit elkaar te halen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

In de video laat hij onder andere zien hoe hij de stap voor stap achterkant verwijdert en welke hardware van het moederbord je kunt vervangen. Dit kan best handig zijn mocht je ooit de power-knop of camera willen vervangen. Het zal op de video een stuk gemakkelijker ogen dan dat het in de praktijk is, maar je krijgt door de video wel een duidelijk beeld van wat er in de Galaxy S III zit.