Eerste afbeelding Motorola DROID RAZR gelekt
Redactie

Eerste afbeelding Motorola DROID RAZR gelektNaast de aankondiging van de Nexus Prime en Ice Cream Sandwich is er een andere lancering om in de gaten te houden. Ook de Motorola DROID RAZR wordt binnen nu en 24 uur aangekondigd. Nu is de eerste afbeelding van het toestel al gelekt. Droid-Life wiste deze van de teasersite van de nieuwe telefoon af te halen. Aan de afbeelding is te zien dat het toestel een achterkant krijgt gemaakt van Kevlar, bijzonder dun en voorzien is van LTE (snel 4G-internet).

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De DROID RAZR van Motorola heeft een camera aan de achterkant, vermoedelijk 8 megapixel en met de mogelijkheid om 1080p video te schieten, en een camera aan de voorkant om mee te videobellen. Daarnaast heeft het toestel vier capacitieve knoppen onder het scherm en is het bekende Droid-oog iets veranderd. Motorola voegt aan haar Android-telefoons haar eigen software toe. Vooral de Droid-telefoons van de fabrikant hebben een karakteristieke uitstraling.

Het is nog maar de vraag welk Android-versie met dit toestel meegeleverd zou worden. Volgens de geruchten zou de Motorola DROID RAZR het tweede toestel worden met Ice Cream Sandwich, maar aangezien de rij met vier knoppen onder het scherm is het nog maar de vraag of het toestel wel ontworpen is met het nieuwe Android in gedachten. Later vandaag zal duidelijk worden hoe de nieuwe Motorola-telefoon er daadwerkelijk uit gaat zien.

Motorola DROID RAZR

Bron: Droid-Life

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.