Eerste afbeelding Motorola DROID RAZR gelekt

Redactie
18 oktober 2011, 14:14
1 min leestijd
Eerste afbeelding Motorola DROID RAZR gelekt
Eerste afbeelding Motorola DROID RAZR gelekt

Naast de aankondiging van de Nexus Prime en Ice Cream Sandwich is er een andere lancering om in de gaten te houden. Ook de Motorola DROID RAZR wordt binnen nu en 24 uur aangekondigd. Nu is de eerste afbeelding van het toestel al gelekt. Droid-Life wiste deze van de teasersite van de nieuwe telefoon af te halen. Aan de afbeelding is te zien dat het toestel een achterkant krijgt gemaakt van Kevlar, bijzonder dun en voorzien is van LTE (snel 4G-internet).

De DROID RAZR van Motorola heeft een camera aan de achterkant, vermoedelijk 8 megapixel en met de mogelijkheid om 1080p video te schieten, en een camera aan de voorkant om mee te videobellen. Daarnaast heeft het toestel vier capacitieve knoppen onder het scherm en is het bekende Droid-oog iets veranderd. Motorola voegt aan haar Android-telefoons haar eigen software toe. Vooral de Droid-telefoons van de fabrikant hebben een karakteristieke uitstraling.

Lees verder na de advertentie.

Het is nog maar de vraag welk Android-versie met dit toestel meegeleverd zou worden. Volgens de geruchten zou de Motorola DROID RAZR het tweede toestel worden met Ice Cream Sandwich, maar aangezien de rij met vier knoppen onder het scherm is het nog maar de vraag of het toestel wel ontworpen is met het nieuwe Android in gedachten. Later vandaag zal duidelijk worden hoe de nieuwe Motorola-telefoon er daadwerkelijk uit gaat zien.

Motorola DROID RAZR

Bron: Droid-Life

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu