Eerste afbeelding Sony Ericsson ST25i `Kumquat‘ gelekt

Redactie
21 januari 2012, 18:58
1 min leestijd
Eerste afbeelding Sony Ericsson ST25i `Kumquat‘ gelekt
Eerste afbeelding Sony Ericsson ST25i `Kumquat` gelekt

XperiaBlog heeft de eerste foto van de Sony Ericsson ST25i `Kumquat` naar buiten gebracht. Het apparaat zou volgens de onlangs gelekte roadmap van Sony in april moeten worden uitgebracht. De Kumquat is een duurdere midrange Android-telefoon met een 3.5 inch scherm en een resolutie van 854×480. Tevens zou een 5 megapixel camera en een 1 GHz dual-core processor aan boord zijn. Aan de onderkant is een opvallende lichtgevende notificatiestrip geplaatst.

Qua design heeft de Kumquat veel weg van de huidige Sony Ericsson smartphones en is redelijk smal waardoor het toestel zich bijna automatisch laat vergelijken met de Sony Ericsson Xperia Ray. Opvallend is dat het logo van Sony Ericsson op het apparaat prijkt en niet Sony. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het hier om een vroeg productiemodel gaat en dat het logo nog zal wijzigen.

Lees verder na de advertentie.

Verwacht wordt dat tijdens Mobile World Congress in Barcelona volgende maand de ST25i Kumquat officieel wordt aangekondigd. Als de gelekte Sony roadmap klopt zouden dan ook de LT22i Nypon en de MT27i Pepper voor het eerst worden onthuld.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu