Eerste Android-accessoire in de Europese Google Store

google android sleutelhangerSnel een kadootje nodig voor een Android-fanaat, maar het mag niet teveel kosten? Misschien heeft de Europese Google Store dan een leuk kado-idee: op het eerste gezicht lijkt het een sleutelhanger in de vorm van een Android-poppetje. Dat is het ook, maar binnenin is ook nog een usb-stick met een capaciteit van 4GB aanwezig. Het accessoire kost €16,41. Helaas is dat ook meteen het enige fanproduct met het Android-logo. T-shirts met opdruk van Google, Blogger en YouTube zijn wel aanwezig, maar nog geen Android-spullen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Op CafePress kun je wel terecht voor (niet-officiële) merchandise, maar aangezien het Android-logo vrij gebruikt kan worden kun je net zo goed bij een Nederlandse drukker een paar shirtjes laten maken.

Meer info: Google Android USB 4GB (€16,41)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.