De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Eerste apparaten met Ice Cream Sandwich al in oktober te koop’

Redactie
10 augustus 2011, 12:30
1 min leestijd
'Eerste apparaten met Ice Cream Sandwich al in oktober te koop'

Volgens Boy Genius Report zou Google van plan zijn om de introductie van Ice Cream Sandwich te vervroegen naar oktober. Hiermee zou Google de strijd aan willen gaan met de Apple iPhone 5 die vermoedelijk rond dezelfde tijd op de markt komt. Google zou niet willen dat bestaande Android-gebruikers overstappen naar Apple en met een nieuwe lichting Android-apparaten zou dit voorkomen moeten worden.

Aanvankelijk zou Ice Cream Sandwich aan het einde van het jaar worden uitgebracht. De afgelopen twee jaar kwam Google rond december met een nieuwe Nexus-telefoon die voorzien is van de nieuwste versie van Android. BGR spreekt over het feit dat er meerdere Ice Cream Sandwich apparaten op de markt komen vanaf oktober, dus het is niet onwaarschijnlijk dat hier ook tablets onder vallen.

Lees verder na de advertentie.

Met Ice Cream Sandwich, of Android 4.0, wil Google haar besturingssysteem universeel geschikt maken voor alle apparaten. Nu zijn telefoon voorziens van Gingerbread (Android 2.3) terwijl tablets op Honeycomb (Android 3.x) draaien. Welke nieuwe functies Android 4.0 allemaal met zich meebrengt is nog niet bekend. Wel is zeker dat ook Google TV ondersteund zal gaan worden en dat Facetracking wordt toegevoegd aan Google’s mobiele besturingssysteem.

Bron: Boy Genius Report

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu