Eerste applicatie van Sony Ericsson in de Android Market

ambienttimeSony Ericsson is bezig met de XPERIA X3 en heeft plannen om ook wat aanpassingen voor Android te maken. Daar horen blijkbaar ook eigen applicaties bij. Sinds vandaag is de eerste Sony Ericsson-applicatie in de Android Market te vinden: AmbientTime Lite 1.0. Het is een klok in een afwijkende stijl, die er veelbelovend uitziet. Terwijl je een makkelijk afleesbare klok op de voorgrond afleest, zie je op de achtergrond allerlei geanimeerde objecten. De eerste reacties op Androidlib zijn nog niet overtuigend: het ziet er cool uit, maar heeft geen functie, maar het zou wel een mooie klok voor op je nachtkastje zijn.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Op de aangegeven informatiepagina bij Sony Ericsson zelf is nog geen informatie te vinden.

Downloaden kan door ‘ambientlight’ in de Android Market te zoeken (ook beschikbaar in de Nederlandse Market) of door onderstaande QR-code te scannen. Let wel op dat AmbientTime Lite een ander gedrag aan je homeknop koppelt. Bij elke druk op de homeknop moet je kiezen of je Home of AmbientTime Lite wilt starten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.