Eerste beelden HTC Sense 3.5 gelekt

Redactie
26 augustus 2011, 12:09
1 min leestijd
Eerste beelden HTC Sense 3.5 gelekt

XDA China heeft de eerste beelden gelekt van de eerstvolgende versie van HTC Sense. Aan de screenshots is te zien dat je de telefoon nog steeds kunt openen met het ringsysteem, maar dat de widgets en notificaties onder handen genomen zijn. Zo zijn er twee nieuwe knoppen aan de onderkant te vinden. Eentje voor applicaties en eentje voor de telefoon.

Met de introductie van HTC Sense 3.0 maakte HTC duidelijk dat de telefoon minimaal een dual-core processor hebben om in aanmerking te komen voor de update. Volgens XDA China werkt deze update ook goed op oudere HTC-telefoons, dus het kan zijn dat deze vereiste komt te vervallen.

Lees verder na de advertentie.

Het is niet waarschijnlijk dat de gelekte screenshots van de uiteindelijke HTC Sense 3.5 zijn zoals deze aan telefoons zal worden aangeboden. XDA China meldt dat ze betaversie in handen hebben, en deze kan nog altijd wijzigen. Wel is duidelijk te zien dat de nieuwe interface duidelijk zal verschillen van de voorafgaande versie. De nieuwe versie van HTC Sense wordt waarschijnlijk op 1 september gepresenteerd in Berlijn tijdens IFA samen met enkele nieuwe toestellen.

HTC Sense 3.5
HTC Sense 3.5
HTC Sense 3.5
HTC Sense 3.5

Bron: XDA China

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu