Eerste betaalde applicaties verschijnen op Android Market

Android Market Als je een Android-toestel met RC33-firmware of hoger hebt kun je vanaf nu betaalde applicaties in de Android Market aantreffen – maar alleen als je in de VS of het Verenigd Koninkrijk woont. Niet iedereen ziet de applicaties en mocht je ze zien: afrekenen kan alleen als je een Google Checkout-account hebt.
De betaalde applicaties zijn voorzien van een datum, die niet aangeeft wanneer ze op Android Market zijn verschenen, maar het moment waarop ze bij Google zijn aangeleverd. Daardoor zul je misschien langs een aantal nieuwere, gratis applicaties moeten bladeren om de betaalde apps te zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Omdat de uitrol van betaalde applicaties per land plaatsvindt, is er kans dat je op de Nederlandse T-Mobile G1 nog voorlopig helemaal niets ziet – zeker niet zolang je de update via T-Mobile nog niet hebt ontvangen.

Via: Boy Genius

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.