Eerste echte foto van de Samsung Galaxy S Pro opgedoken
Wouter Nijsen

Samsung Galaxy S ProDe Galaxy S is het nieuwste Android-topmodel in de Samsung Galaxy-serie. Sinds kort is dit Android-toestel van Samsung ook in Nederland verkrijgbaar, maar in maart van het jaar waren er al geruchten die spraken over een Galaxy S Pro, met een uitschuifbaar hardware toetsenbord. Deze Pro-versie bestaat echt, getuige de afbeelding die nu uitgelekt is. Het toetsenbord bestaat uit vijf rijen toetsen en op de voorkant van het toestel zijn 4 zogenaamde softkeys en een camera te vinden te vinden. Evenals de gewone Galaxy S heeft ook de Pro Samsung’s eigen TouchWiz-interface.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Amerikaanse operator Sprint lijkt de primeur van de Galaxy S Pro te hebben en het is nog onduidelijk of we een GSM-versie van dit toestel binnenkort ook in Europa gaan zien. Voor liefhebbers van Android én een hardware toetsenbord zou dit toestel een welkome aanvulling op het huidige bescheiden aanbod zijn.

Samsung Galaxy S Pro

Via: AndroidCommunity

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.